Farvel til dårlige betalere

Der er mange som antager at alle dårlige betalere pr. automatik er registreret i RKI. Dette er dog langt fra tilfældet, således er det som mange kender som RKI en privat virksomhed hvor man skal være kunde for at kunne bruge og registrere data. Det koster dertil penge at foretage en registrering. Alle dårlige betalere er derfor ikke registreret.

Hos CREDIQ, giver vi dig muligheden for at slippe for de dårlige betalere. Dette gør vi lang tid før det eventuelt registreres i RKI. Vi sørger ligeledes for også at finde de dårlige betalere der ikke er registreret, og næppe heller bliver det.

 
Slip for flere dårlige betalere

“Jeg skylder kun to steder, her og der”, et ikke særlig positivt mundheld. Det er dog kendt af mange fordi mange skylder rigtig mange steder. Så længe du betaler afdrag ender du ikke i RKI, men derfor kan kunden stadigvæk godt udgøre en risiko for dig som erhvervsdrivende. Minimer denne risiko med et overblik over kundens gældsforhold.

Gå ikke glip af gode men uheldige kunder.

Dine kunder kan være gode kunder selv om de står i RKI. Vi sørger for at du har et overblik over din kundes gældssituation. På den baggrund kan du gardere dig uden at sige nej tak til en god handel, bare fordi kunden måske står i RKI. Ikke alle der står i RKI er “dårlige betalere” der er mennesker som har været uheldige, eller som på anden vis er endt med en registrering. Underbyg den tillid du har til kunden foran dig, med relevant data om gæld og økonomi.