Datatjek & Kreditvurdering

Vores kreditvurderingsværktøj, muliggør at du lynhurtigt kan få en hurtig og retvisende indikation. Det kan du på din kunde eller samarbejdspartners økonomiske formåen. Deres evne og villighed til at betale. Kort sagt deres kreditværdighed.

Vi giver dig mulighed for et datatjek på dine kunder. Sådan har du altid bedst mulig og opdaterede data på din virksomheds vigtigste aktiver, nemlig dine kunder.
Mindsk din risiko med kreditvurdering

En databaseret og solid kreditvurdering sikrer din virksomhed lavere finansiel risiko, mindre bøvl og besvær. Mindsker udgifterne til inkasso, og sidst men ikke mindst, bedre likviditet i din virksomhed.

En mindre god kreditvurdering betyder ikke at du skal sige nej tak til en handel med en kunde, eller et samarbejde med en partner, men betingelserne for betaling skal måske være anderledes, måske skal der betales depositum, eller hele beløbet med det samme, uanset får du hos os en objektiv kreditvurdering og dermed en reelt grundlag at foretage vurderingen ud fra.

Den konkrete kreditrapport indeholder alle de data vi anvender, men dertil giver den også en samlet vurdering af kunden i et nemt og hurtigt og brugbart overblik, du ved med det samme hvilken risiko den potentielle kunde udgør, og kan træffe dine forholdsregler og minimere din risiko.

Hold på kunder med dataverificering og opdatering

Vi tilbyder dig verificering og løbende opdatering af kundedata på adresse, telefon og andre relevante data. Vi kan ligeledes supplere disse med demografiske oplysninger og informationer.